Skip to main content

Huisconcert

 

Wij zetten op originele wijze opera- operette- en musical-producties op maat in om met humor, meer ontspanning en motivatie in uw bedrijf en bij uw zakenrelaties te brengen. In nauwe samenwerking met de H.R afdeling van uw bedrijf. Bijvoorbeeld tijdens een Kerstdiner, een jubileumviering, een teambuilding-weekend, aandeelhoudersvergadering of klantenuitje. U en/of uw personeel mag meedoen.

Voor particulieren maken wij opera’s, operettes of musicals op maat voor speciale gelegenheden (vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum van uzelf of uw vereniging), in een door u gewenste setting. Eventueel op het podium van Concert Frans van Tuijl in Waalre

Bij ons concept Opera su Misura / Opera op Maat worden op bestaande operamuziek, de teksten voor u en de gelegenheid speciaal aangepast. Klinkt dat als een goed cadeau voor een operaliefhebber? Contacteer ons vandaag nog om uw wensen te bespreken.

En buiten dat? Sinds 2011 bestaat Stichting Concert Frans van Tuijl

Het doel van de stichting is om klassieke muziek op kleine schaal dichter bij de mensen te brengen en professionele zangers en instrumentalisten (en getalenteerde jongeren), meer kansen op optredens te bieden. Huisconcerten in diverse vormen kunnen op maat gemaakt worden voor speciale gelegenheden. Op ons eigen podium of elders.

Klassieke muziekliefhebbers die een kleiner gezelschap prefereren boven een grote zaal of die het bezoeken van Huisconcerten een welkome aanvulling vinden op hun culturele activiteiten zijn van harte welkom op de Huisconcerten in Waalre. Ook om een speciale verjaardag te vieren, zullen wij u met uw gasten van harte welkom heten. Trio Particolare, met Peter Lusse en Selma Harkink,  kan voor de komische noot zorgen, bij hoogwaardige zang.
Ook de catering nemen wij u graag uit handen.