Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met het koor PUUR SANGH uit Asten

september 30, 2023 @ 20:00

CONCERT GEMENGD KOOR PUUR SANGH 30 september 2023

Puur Sangh geeft haar eerste Concert in ‘t Kwartier in Asten op zaterdagavond 30 september om 20 uur. We gaan dit samen doen met De Mannen met Baarden uit Gemert. Het belooft een gezellige, sfeervolle en bijzondere avond te worden.

Al enkele jaren brengen de Mannen met Baarden op diverse plaatsen in de regio een gevarieerd gospelprogramma ten gehore. In onze actuele onrustige en vaak barre, alsmaar voortjakkerende tijd, willen de Mannen met Baarden met hun gospelprogramma houvast en ankerpunten bieden en zicht geven op een hoopvol perspectief. De Mannen met Baarden, drie stemmen, twee gitaren, mandoline en bas worden bijgestaan door een zangeres en accordeonist, ons koorlid Ton van der Weerden.

Vóór de pauze zingt Puur Sangh een medley van prachtig, mooie, meerstemmige engelse, franse en duitse liederen. Ook zullen we een tipje van de sluier laten horen van de Messa di Gloria van Puccini. Dit grote werk gaan we op 17 december uitvoeren in de Maria Presentatiekerk te Asten. Frans van Tuijl zal ons op 30 september begeleiden met de piano.

Nà de pauze gaan we genieten van de “Mannen met Baarden” en last but not least, zal Puur Sangh een enkele nummers met de band zingen. Dit alles onder leiding van dirigent Rob Jacobs. Mis het niet!
Kaarten reserveren voor het concert door Puur Sangh met   “De Mannen met Baarden”.  op 30 september om 20 uur in ’t Kwartier te Asten.
De kaarten kosten € 12,50 inclusief een drankje per persoon.

Wanneer u het totaalbedrag van de kaarten overmaakt op
Bankrekeningnummer: NL20 RABO 0103 6711 61 t.n.v. Astens Gemengd Koor Puur Sangh
met daarbij de vermelding van uw naam en e-mailadres, dan ontvangt u een betaalbevestiging.
We maken een aantekening van uw deelname op de gastenlijst.

Gegevens

Datum:
september 30, 2023
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Gemeenschapshuis “t Kwartier” Asten
Kerkstraat 10
Asten, 5721 GV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0493 691 349
Bekijk de site van Locatie